Категории

Дата: 2018-05-25

Ако имате регистрация в нашия сайт www.thewhitestork.com молим за вниманието ви за една минута, относно регламента General Data Protection Regulation ("GDPR") за защита на личните данни, който влиза в сила днес, 25 май 2018 г. Всички регистрации, които не са използвани през последните 5 години са изтрити автоматично. Активните към момента имат различни възможности.

Информираме ви, че вашите данни се въвеждат и показват единствено от вас по ваше желание. Имейл адресът ви се използва за пращане на информация относно направена от Вас поръчка. Ако не желаете да получавате информация от нас по електронна поща, може да направите поръчка без регистрация и без да посочвате е-маил адрес. 

За да сме сигурни, че политиката и действията ни са в съответствие с Регламентa GDPR, бихме искали да ви помолим да прегледате и редактирате информацията в личния си профил. Ако искате акаунтът и личните ви данни да бъдат изтрити от базата ни данни, моля свържете се с нас. В Закона, това е упоменато като „Правото да бъдеш забравен“.

Последни новини

Количка

Количката е празна.

Валути

SSL Certificate